MC marketing – specialista na PPC kampaně

10.6.2018

Hledáte cesty, jak na své webové stránky přivést více návštěvníků, kteří by se proměnili v zákazníky a zvýšili vám zisky? 

Hledáte cesty, jak na své webové stránky přivést více návštěvníků, kteří by se proměnili v zákazníky a zvýšili vám zisky? Víc už hledat nemusíte – našli jste nás a my se vám o vše postaráme. MC marketing je specialista na PPC kampaně a jejich správu, proto všechny tyto starosti nechte na nás. Vše za vás zařídíme a po prvních kampaních naši spolupráci vyhodnotíme.

PPC kampaně mají mnoho podob

Víme, jak proplouvat v moři reklamy a dravé konkurence na internetu. Připravíme vám PPC kampaň tak, abyste se za malé finanční náklady dostali na přední pozice ve vyhledávačích Seznam.cz i Google a zaujali své potenciální zákazníky na významných místech v rámci remarketingu a retargetingu.

  • Platíte za skutečné návštěvy
  • Celá kampaň je již v řádu tisíců korun
  • O vše se kompletně postaráme

Zajistíme remarketing i retargeting

Remarketing a retargeting jsou jednou z cest, jak oslovit cílovou skupinu lidí, která vaše stránky již navštívila. Jedná se o velmi efektivní způsob, díky kterému se uživatelům připomenete. Poté se skrze jeden klik se dostanou opět na váš web, například přímo ke zboží, které si u vás už jednou prohlíželi. Díky tomu se vaše kampaň může objevit na stránkách, které podporuje Google (YouTube a dalších přibližně 10 000 webů) a Seznam.cz (například Novinky.cz, Stream.cz, Idnes.cz, Právo.cz a dalších přibližně 5000 dalších portálů).

7 kroků pro spolupráci s PPC specialistou

  1. Vybereme vhodná klíčová slova, na která budeme kampaně zaměřovat.
  2. Domluvíme se na průběhu a rozsahu kampaně.
  3. Kampaně do 10 dní od schůzky založíme a nastavíme.
  4. Celý průběh kampaně kontrolujeme a staráme se o potřebné úpravy.
  5. Postaráme se o dosažení co nejlepších výsledků za rozumnou cenu.
  6. Pravidelně připravujeme vyhodnocení kampaní.
  7. Jsme kdykoliv připraveni konzultovat vaše dotazy a nápady
 

PPC reklama na Facebooku a Instagramu

Postaráme se vám také o reklamu na sociálních sítích, a to konkrétně na Facebooku a Instagramu. Využijte pro svoji prezentaci i tento prostor, který denně navštěvují miliony lidí v České republice.

Existuje samozřejmě možnost, že se obejdete bez PPC specialisty a pustíte se do správy kampaní sami. Je to ale podobné tomu, jako bychom si chtěli sami opravit auto nebo obložit koupenu - „nějak“ to dopadne a budeme tomu věnovat soustu zbytečné energie i nákladů, ale výsledek stejně nebude dokonalý.

Věnujte se proto svému businessu naplno a nechte oblast PPC reklamy na nás. Máme v této oblasti léta zkušeností a jsme fakt dobří – přesvědčte se v našich referencích.

Více o PPC reklamě