Se zvýšením zisků vám pomůže reklama na Seznamu

4.7.2018

Čeští uživatelé internetu využívají nejčastěji dva vyhledávače – celosvětově působící Google a český Seznam.cz.

Každý z vyhledávačů má svoji charakteristickou skupinu uživatelů, kterou můžete skrze placenou reklamu snadno oslovit. Dnes se podrobně zaměříme na reklamu na Seznamu.

Reklama na Seznamu má mnoho forem

Asi nejznámější formou je placené vyhledávání, kdy vám na hledaný dotaz vyjede na prvních až pěti příčkách odkazy na firmy, které mají vyhledávání na daná klíčová slova předplacené – jedná se o tzv. PPC reklamu, konkrétně o Sklik. Další formou reklamy na Seznamu jsou bannery umístěné různě na ploše vyhledávače, a to nejčastěji cestou retargetingu – tedy pokud jste navštívili například e-shop s vysavači, na inzertních místech se vám budou vysavače připomínat.

Tím však možnosti reklamy nekončí. Prezentovat můžete svoji firmu v reklamních pauzách během promítání videa a své produkty můžete zařadit na Zboží.cz. Komerční sdělení může mít mnoho podob – neváhejte nás kontaktovat a již po první konzultaci vám připravíme strategii šitou na míru.

Seznam.cz a na koho reklamu zaměřit?

Před několika lety byl vyhledávač Seznam.cz spojený spíše s věkovou skupinou okolo 50 – 60 let a mladší generace se spíše přiklonila ke Google. V poslední době však Seznam změnil a především rozšířil své celkové zaměření, čímž oslovil i velmi mladé uživatele a nabídl tak pro každého něco.

Krom klasického zpravodajství se jedná především o intranetový kanál Stream.cz, který týdně navštíví téměř 1,5 milionu uživatelů, dále o internetovou televizi Seznam.cz a mnohé další – i zde můžeme vaši reklamu úspěšně zacílit.

Chci nezávaznou poptávku

Výhody placené reklamy na Seznamu

  • Jedná o 2. nejnavštěvovanější vyhledávač v ČR
  • Skrze Seznam.cz můžete být vidět až na 5 000 portálech
  • Skvělý nástroj pro prezentaci produktů i služeb
  • Bohatá základna uživatelů různého věku i zaměření
  • Cena reklamy již od několika tisíc měsíčně

reklama na Seznamu

 

Využijte placenou reklamu na Seznamu a buďte vidět. Vyzkoušejte s námi možnosti, které Seznam.cz nabízí a oslovte co nejvíce klientů, kteří se mohou snadno stát vašimi zákazníky. Základní investice nejsou velké, již do 10 dní kampaně nastavíme a po čase vše vyhodnotíme. Uvidíte, že spolupráce s MC marketing má smysl a především přínos nejen pro vaše zisky. Pro sjednání schůzky nebo zjištění více podrobností nás neváhejte kontaktovat, rádi vám ve vašem podnikání pomůžeme.