Internetová reklama a marketing

31.5.2022

Svět obchodu a služeb se čím dál tím více přesouvá do virtuálního světa internetu.

PPC reklama

Období covidu, kdy v podstatě nebylo možné poptávat a prodávat jinak než přes internet, zvýšilo silným e-shopům zisky o desítky i stovky procent. Naopak ti, kteří pokrok zaspali, v lepším případě litovali, v horším zkrachovali. Držte krok s dobou a získejte ze svého podnikání maximum. Internetová reklama a správně nastavený marketing vám v tom pomůže.

Krok jedna: Dobře nastavený marketing

Zjednodušeně řešeno: marketing je velký hrnec, ve kterém se vaří spousta jedinečných ingrediencí. Výsledkem je především spokojený zákazník, který z vašeho hrnce ochutnal a nadšeně chce další sousto. To vám přináší zisk a rozvoj vaší firmy. Co patří mezi základní ingredience dobře nastaveného marketingu?

  • Identita firmy a její filozofie
  • Poznání a uspokojení potřeb zákazníka
  • Marketingový plán a marketingový mix
  • Prezentace a podpora reklamy
  • Strategie, taktika a vyhodnocení použitých nástrojů

Krok dva: Správně cílená internetová reklama

Díky dobře zacílené internetové reklamě (známé také pod pojmem PPC reklama) můžete rychle přivést mnoho nových zákazníků. Rozpočet investic do internetové reklamy je na vás, nastavení zacílení lze flexibilně upravovat a výsledky v prodeji a v konverzním poměru vidíte okamžitě. Skvělé na tomto způsobu podpory podnikání je také to, že lze vše snadno měřit a vyhodnotit. Jedná se o jeden z online nástrojů, který snadno zvýší obrat vaší firmy.

Chci nastavit reklamu

Krok tři: Držet krok s dobou a sledovat trendy

Od svých klientů slýchávám, že marketingu a internetové reklamě nerozumí a že jejich gró je v jejich podnikání. A to je tak dobře. Zkrátka, jak se zpívá: „Ten umí to a ten zas tohle…“. Vy se naplno věnujte svému obchodu či řemeslu. A my za vás budeme sledovat, jak se internetový trh vyvíjí, jak potřebujete nastavit internetovou reklamu, abyste vydělali víc a co je potřeba v marketingu změnit, aby o vás vědělo co nejvíce zákazníků.

Nebuďte na marketing a podnikání na internetu sami

Internet je živý organismus, který roste, vyvíjí se a velice rychle reaguje na změny. Proto denně sledujeme trendy a díky mnohaletým zkušenostem dokážeme předpovědět další možný vývoj, na který díky naší podpoře můžete včas reagovat. Víme, co ve světe internetu a marketingu dělat, abyste byli vidět. Neváhejte nás kontaktovat